6.000 TL ve Üzeri Tüm App Alışverişlerine

Tote Bag ve Sephora Collection Totally Juicy Lip Tint HEDİYE!

  • Sadece Sephora'da

Fraise Fouettée - Eau de Parfum

2.499,00 TL

30 ml

LE MONDE GOURMAND

Fraise Fouettée - Eau de Parfum

2.499,00 TL

30 ml

Eve Teslimat

4 eylül itibaren

Mevcut


2 Saatte Mağazadan Teslimat

Mevcut değil


  • Ürün Açıklaması

    Fraise Fouettée Eau de Parfum, taze çilek, çırpılmış şeker ve kremalı vanilya ile eğlenceli bir lezzet sunar- her sıktığınızda duyularınızı şımartan yumuşak, tatlı ve meyveli bir kokudur.
    Şekerli, tatlı ve meyveli Fraise Fouettée, asmada olgunlaşmış çileklerin sulu tazeliğiyle hayat buluyor. Bu meyveli ışıltı, çırpılmış şeker ve kremalı vanilya bulutları içerisinde hızla sarmalanır.
    Eğlenceli tarafınızı ortaya çıkarmak istediğinizde Fraise Fouettée'yi kullanın: hem tatlı, hem eğlenceli hem de neşeli bir parfüm. Bu koku, en sevdiğiniz tatlı kadar karşı konulmaz tatlı ve meyveli bir bitişle, biraz daha fazla tatlılık arayan her ruh hali için kusursuzdur.
    Asmadan koparılan olgun çilekler, kadifemsi yumuşaklıktaki vanilyalı krema ve çırpılmış şekerle ısıtılır ve tatlı ile ekşi arasında hipnotize edici bir baş başa buluşma gerçekleşir. Canlı ve eğlenceli Fraises Fouettées, lezzetin ötesine geçerek her sıkıldığında tüm duyularınızı harekete geçirir.

    Üst notalar: Taze çilekler. Portakal özütü. Hafif bir muz dokunuşu.
    Orta notalar: Heliotrope çiçeği. Tuzsuz tereyağı. Hindistan cevizi suyu.
    Alt notalar: Çırpılmış şeker. Vanilyalı krema.

    Le Monde Gourmand'ın bu favori ürünlerini bir araya getirerek parfümünüzü kişiselleştirin!
    - Crème Vanille Eau de Parfum
    - Lait De Coco Eau de Parfum
    - Lait De Coco saç ve vücut için sprey parfüm
    - Pistachio Brulee Eau de Parfum

    Le Monde Gourmand sizi yeni, güncel ve tamamen size özgü dokunuşların cazibesine kapılmaya davet ediyor. Popüler trendlerden yeni tutkularınıza kadar, kendi parfüm hikayenizi yaratın.

Ürün yorumu

4/5

(4 ürün yorumu)

Tümü (4)

(2)

(1)

(0)

(1)

(0)

  • 28 Ağu 2026

    paul atreides

    25 - 34

    Satın almış kullanıcı değerlendirmesi

    Ürünü kullanma süresi Üç ay

    çok güzel

    inanılmaz soft bir çilek kokusu, hiç mide bulandırmıyor ve şekerli değil. çok hafif bir laktonikliği var.

    Öneriyor: Evet


    Bu inceleme senin için faydalı oldu mu?

  • 01 May 2026

    gece

    18 - 24

    Satın alma onayı olmayan yorum

    Ürünü kullanma süresi Altı ay

    kötü

    tuhaf bir koku ilk sıktığımda midemi bulandırıyor kalıcılık düşük başka kokularına şans verilebilir ama bu kesinlikle hayır ...

    Öneriyor: Hayır


    Bu inceleme senin için faydalı oldu mu?

4 yorumdan 2 tanesini gördünüz

MARKAYI KEŞFEDİN
LE MONDE GOURMAND

Le Monde Gourmand sizi yepyeni, güncel ve en lezzetli halinizle büyüleyecek. Popüler trendlerden güncel tutkulara, kendi koku hikayenizi yazın.

KEŞFET LE MONDE GOURMAND

Diğer ürünler: