Sweet Pitti Deodorant Cream - Deodorant

3.5 6 Ürün yorumları
Sweet Pitti Deodorant Cream - Deodorant
759 TL (1)
Bu nedir: Sweet Pitti™ Deodorant Cream, kokuyu uzak tutarken hassas koltuk altı cildini yatıştırmak ... Devamını oku

759 TL (1)

1000 puan (1TL=1 puan) biriktirdiğinizde ya da 4.alışveriş gününüzde, Sephora Black üyelik seviyesine yükselirsiniz. Her 10000 puanda orijinal boy hediye ürün ya da %10 indirim kuponu kazanırsınız.

Güvenli ödeme

  • visa
  • amex
  • mastercard
541510
  • tab description Ürün Açıklaması

    Bu nedir: Sweet Pitti™ Deodorant Cream, kokuyu uzak tutarken hassas koltuk altı cildini yatıştırmak ve nemlendirmek için formüle edilmiştir. Hassas ciltler dahil tüm ciltler için uygun olan Sweet Pitti™ karbonat, uçucu yağlar ve alüminyum türevi bileşenler içermez. Ne için formüle edildi: Güçlü bir mandelik asit ve absorban ararot karışımını kullanan Sweet Pitti™, ciltten fazla nemi emerken, kokuya neden olan en inatçı bakterileri bile ortadan kaldırır. Rahatlatıcı, bariyer destekleyici içerikleri ve bitkisel yağlardan oluşan karışımıyla (marula, baobab ve mongongo çekirdeği) ile marula ve shea yağlarını içeren Sweet Pitti™, kuru, mat ve tahriş olabilen cildi de yeniler. Sweet Pitti™ 4,0’lık bir pH düzeyine sahiptir.

  • tab tips Kullanım Önerileri
    Önerilen kullanım:
    Sweet Pitti™’in günde sadece bir kez ve her zaman temiz, kuru cilde uygulanması gerekir. İpucu: Gerekirse, parmak uçlarıyla uygulanabilir. UYARI: Yalnızca belirtilen şekilde kullanın. Göz ile temasından kaçının. Tahriş olursa kullanımı hemen sona erdirin ve bir doktora danışın. Bu ürünü kullanırken günlük olarak ve kullanımı kestikten bir hafta sonrasına kadar bir güneş kremi kullanın. Ürünün ciltle teması sınırlı sıklık veya süreyle olmalıdır. Çatlak cilde uygulamayın.
  • tab more info Daha fazla bilgi
    Sülfat, silikon, uçucu yağ, koku, boya ve kurutucu alkol içermez.
  • tab ingredients İçerik
    WATER/AQUA/EAU, MANDELIC ACID, MARANTA ARUNDINACEA ROOT POWDER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL OLIVATE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, SORBITAN OLIVATE, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, SCLEROTIUM GUM, PANTHENOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SODIUM HYDROXIDE
  • Ürün Yorumları
    3.5/5
    6 Ürün yorumları
    Rating star Rating star Rating star Empty star
    • 5 Rating star
    • 4 Rating star
    • 3 Rating star
    • 2 Rating star
    • 1 Rating star
    3.5/5
    6 Ürün yorumları
    Rating star Rating star Rating star Empty star
    • 5 Rating star
    • 4 Rating star
    • 3 Rating star
    • 2 Rating star
    • 1 Rating star

    Berna T

    Cinsiyet: Kadın

    Yaş: 45 - 54

    21/11/2023

    5/5
    Kullanıcı değerlendirmesi

    Performansi yuksek ve Notr kokulu

    Diger yorumlarda kokuyla ilgili kotu ifadesine anlam veremedim. Notr bir kokusu var. Hafta 4 gun yogun spor yapiyorum. Kaliciligindan ve korumasindan cok memnunum. Baska deodartlarin tshirtlerin koltuk altina yapismasi veya belli bir kullanimdan sonra ter kokusunun sabit kalmasi durumu asla olusmuyor. Kremsi bir yapisi var. Kati bir kivami yok. Kolay suruluyor. En onemlisi giysilere leke yapmiyor.

    Yorumu faydalı buldun mu?

    Uygunsuz içerik

    Tamamlandı

    Uygunsuz içerik Tamamlandı

    rbyn

    Cinsiyet: Kadın

    Yaş: 18 - 24

    05/11/2023

    5/5
    Kullanıcı değerlendirmesi

    çok güzel

    doğal içeriğe sahip bi deodorant olduğu için kokusu pek iç açıcı değil ama sürdüğünüzde asla rahatsız etmiyor ki ben parfüm kullandığım için hiç sorun olmuyor. Fiyatı biraz pahalı ama bitince tekrar alırım.

    Bu ürünü tavsiye et.: Evet

    Yorumu faydalı buldun mu?

    Uygunsuz içerik

    Tamamlandı

    Uygunsuz içerik Tamamlandı

    nazli

    Cinsiyet: Kadın

    Yaş: 25 - 34

    19/10/2023

    1/5
    Kullanıcı değerlendirmesi
    Ürünü kullanma süresi: bir ay

    ürünün kendisi çok kötü kokuyor

    Ürün o kadar kötü kokuyor ki. Saatler geçse bile ürünün kendi kötü kokusu geçmiyor maalesef

    Back Sephora Card

    Yorumu faydalı buldun mu?

    Uygunsuz içerik

    Tamamlandı

    Uygunsuz içerik Tamamlandı

    Pınar

    Cinsiyet: Kadın

    Yaş: 35 - 44

    12/10/2023

    4/5
    Kullanıcı değerlendirmesi

    Kokusuz ve temiz

    Diğer deodorantlar gibi garip bir koku karışımı yapmıyor. Yapısı biraz krem formunda kil gibi. Sadece kışın kullanıyorum çünkü yazın çok sıcaklarda biraz ıslaklık yapıyor.

    Yorumu faydalı buldun mu?

    Uygunsuz içerik

    Tamamlandı

    Uygunsuz içerik Tamamlandı

Drunk Elephant, yalnızca cilt sağlığı için yararlı olan ve ürünlerimizin formülasyonunu güçlendiren bileşenleri kullanmayı taahhüt eder.