Peeling Maskesi

0 Ürün Yorumu
Peeling Maskesi
149 TL (1)
% 94 doğal içerikler, Bambu elyaf maskesi, 3 dakikada Aydınlık güçlendirici!Doğal kaynaklı bakım, ... Devamını oku

149 TL (1)

1000 puan (1TL=1 puan) biriktirdiğinizde ya da 4.alışveriş gününüzde, Sephora Black üyelik seviyesine yükselirsiniz. Her 10000 puanda orijinal boy hediye ürün ya da %10 indirim kuponu kazanırsınız.

Güvenli ödeme

  • visa
  • amex
  • mastercard
461896
  • tab description Ürün Açıklaması

    % 94 doğal içerikler, Bambu elyaf maskesi, 3 dakikada Aydınlık güçlendirici!Doğal kaynaklı bakım, duyusal ve etkili!% 94 doğal içeriklerle formüle edilmiş Sephora Collection soyma maskemiz, doğal olarak oluşan meyve asitleri içeren bir formülle aşılanmıştır.Maskemiz için kullanılan lif% 100 bambu hamurundan gelir ve cilde mükemmel bir şekilde yapışır! 3 dakika içinde, maskemiz size ilk kullanımdan itibaren "yeni bir cilt" etkisi vaat ediyor!Süper bitki bazlı bileşenler!Cildinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için meyve aromalı kokteylimiz katı şartnamelere göre seçilmiştir. Yaban mersini, portakal, limon, şeker akçaağacı ve şeker kamışından yapılan ürün, cildi pürüzsüzleştirmek ve parlaklığını anında artırmak için ideal bir peeling etkisi sağlar.

  • tab tips Kullanım Önerileri
    1. Maskeyi açın ve temiz ve kuru cilde uygulayın.
    2. 3 dakika bekletin.
    3. Maskeyi çıkarın ve yüzünüzü ılık suyla durulayın.

    Haftada iki kez kullanım. Gözle temasından kaçınınız.
  • tab ingredients İçerik
    AQUA (WATER) , BUTYLENE GLYCOL , 1,2-HEXANEDIOL , NIACINAMIDE , VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT , XYLITYLGLUCOSIDE , ANHYDROXYLITOL , PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL , SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT , XYLITOL , CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT , CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT , PARFUM (FRAGRANCE) , GLUCOSE , ALLANTOIN , PANTHENOL , HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER , ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT , XANTHAN GUM , ETHYLHEXYLGLYCERIN , GLYCERIN , SODIUM PHYTATE , CI 19140 (YELLOW 5) , POLYSORBATE 60 , SORBITAN ISOSTEARATE , LEUCOJUM AESTIVUM BULB EXTRACT , ALCOHOL , ARGININE , TOCOPHEROL.""
  • Ürün Yorumları

    Yorumların yayınlanma koşulları

SEPHORA COLLECTION’a hoş geldiniz! Her zaman heyecanlı, ilham verici bir marka. Gelin ve binlerce ürünün, renk, doku ve görünümden oluşan koleksiyonumuzu keşfedin. Dilediğinizi sürmeye, kendi güzellik anlayışınızı oluşturmaya ve hepsinden de öte, aynada gördüklerinizi sevmeye çekinmeyin! Topla, oyna ve paylaş #sephoracollection