Curl Moisturizing Shampoo

0 Ürün Yorumu
Curl Moisturizing Shampoo
969 TL (1)
Bu nazik nemlendirici şampuan, nemlendiren, kabarmayı azaltan ve buklelere parlaklık veren yeni ... Devamını oku

969 TL (1)
SADECE SEPHORA'DA

1000 puan (1TL=1 puan) biriktirdiğinizde ya da 4.alışveriş gününüzde, Sephora Black üyelik seviyesine yükselirsiniz. Her 10000 puanda orijinal boy hediye ürün ya da %10 indirim kuponu kazanırsınız.

Güvenli ödeme

  • visa
  • amex
  • mastercard
531666
  • tab description Ürün Açıklaması

    Bu nazik nemlendirici şampuan, nemlendiren, kabarmayı azaltan ve buklelere parlaklık veren yeni zengin yağ (avokado, jojoba, hindistancevizi) ve tereyağı (shea, kakao) karışımımıza sahiptir. Ayrıca, sülfat temizleyici içermeyen, soyulmayan, renk açısından güvenli bir şampuandır.

    Islak saça masaj yapın ve iyice durulayın. Curl 3'ü 1 Arada Saç Kremi ile bakıma devam edin.Bb.Stylist'in tavsiyesi: Saçınızın dolaşmasını önlemek için saç derinize küçük dairesel hareketlerle kökten uca uygulayın.

  • tab tips Kullanım Önerileri
    Nemli saça masaj yapın ve ardından iyice durulayın.
    Curl 3'ü 1 Arada Saç Kremi ile devam edin.

    Bb.Stylist'in tavsiyesi : saçınızın karışmasını önlemek için kafa derisine küçük dairesel hareketlerle diplerden uçlara uygulayın.
  • tab ingredients İçerik
    Water\Aqua\Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Laureth-23, Coco-Betaine, Propanediol, Glycol Distearate, Peg-150 Distearate, Acrylates Copolymer, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopherol, Glycereth-26, Sodium Pca, Pantethine, Panthenyl Ethyl Ether, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl Citrate Crosspolymer, Decyl Glucoside, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Bht, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol * Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, les clients sont priés de consulter l'emballage du produit pour obtenir la liste la plus récente.
  • Ürün Yorumları

    Yorumların yayınlanma koşulları

1977 yılında New York'ta doğan Bumble and bumble kuaför salonu, kısa sürede yaratıcı saç kesimleri ve moda dünyasıyla olan bağlantılarıyla tanınan popüler bir yer hâline gelmiştir. Marka o zamandan beri çok büyüdü ve gelişti ancak cesaretini korumayı her zaman başardı! Şampuanlar, saç bakım ürünleri, saç şekillendiricileri, saç spreyleri... Tüm ürünlerimiz, bakımdan şekillendirmeye kadar, ihtiyacı ne olursa olsun saçlarınıza değer katmak ve stil vermek için kuaförlerimizin salon ve sahne arkasındaki çalışmalarından ilham almıştır.