
Addict - Eau de Parfum
İlk anda dikkat çekici, Dior Addict zamanı ile uyum içinde bir koku, içgüdüsel olarak güzel ve özgür
...
Devamını oku
-
Ürün Açıklaması
İlk anda dikkat çekici, Dior Addict zamanı ile uyum içinde bir koku, içgüdüsel olarak güzel ve özgür bir şekilde baştan çıkarıcı. Sicilya Mandalinası, üst notalarda neşeli, ışıldayan meyveli narenciye kokularının baştan çıkarıcılığını ortaya koyar. Beyaz çiçekler, Zambak Yasemini ve Tunus Nerolisi; Sandalağacı özünün odunsuluğu ve Vanilya gizeminin üzerinde birbirlerine karışırlar.
-
Kullanım Önerileri
Temiz tene 15-20cm mesafeden uygulanır. -
İçerik
290568, 290567, 290569
#08300/A ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, GERANIOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRONELLOL, BHT, FARNESOL, ISOEUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, EUGENOL, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT.VIOLET 2), CI 42090 (BLUE 1)""
Bu içerik listesi değişebilir, lütfen satın alınan ürünün ambalajına bakın -
Koku notaları
Portakal çiçeği / Zambak yasemin / Vanilya infüzyonu
Christian Dior, 1946 yılında moda evini kurduğu zaman yeni bir kadın hayal etti, daha güzel ve daha mutlu. Bugün, Dior moda evi kokuları, rujları, uzman cilt bakım ürünleri ve couture tasarımlarıyla mutlak yaratıcılığı ve zerafeti kutluyor.


dior
Addict - Eau de Parfum
Addict / Müptela
Uzun zaman önce severek kullandığım bir parfüm idi. Reformülasyona rağmen hala çok güzel. Resmen özlemişim kokusunu. Yeniden kavuştuk.
Bu ürünü tavsiye et.: Evet