{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }

Hoşgeldin

Bu alandan giriş yapabilir veya Sephora'nın tüm avantajlarından yararlanabilmek için bir hesap oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Üye Ol

AROMATİK KOKULAR
Yeni nesil parfüm serimizle tanışın!

DO NOT DRINK!

SEPHORA COLLECTION yeni parfüm serisi DO NOT DRINK* i sizlere sunuyor.

AROMATİK KOKULAR
Yeni nesil parfüm serimizle tanışın!

DO NOT DRINK!

SEPHORA COLLECTION yeni parfüm serisi DO NOT DRINK* i sizlere sunuyor.

AROMATİK KOKULAR
SEPHORA COLLECTION PARFÜMLERİNİ KEŞFEDİN

YARATICI VE BAĞIMLILIK YARATAN NOTALAR

FRANSA’DA ÜRETİLİR

%87 DOĞAL KAYNAKLI İÇERİK

SORUMLU BİR YAKLAŞIM

YARATICI VE BAĞIMLILIK YARATAN NOTALAR
En ferahından, en yoğununa uzanan geniş koku paletinde herkes kendi favori parfümünü bulabilir.

En Yeni Parfümlerimizi Keşfet!

  • ŞEKERLİ & TUZ ESANSLI KOKULAR

    Vanilya + Tuz çiçeği

    Yoğun ve baştan çıkarıcı Madagaskar vanilyası, tuzlu bir esansla kristalleşti. Bu bağımlılık yaratan ve güneşi anımsatan koku, bizde kumda yürüme özlemi uyandırıyor!

    #oryantal #gurme #güneş

     

    ÜRÜNE GİT
  • FERAHLATAN KOKULAR

    MANDALİNA + MATCHA

    İtalya’nın taze ve sulu mandalinası matcha yaprağının aromatik yeşil notalarıyla buluştuğunda müthiş bir etkileşim ortaya çıkar.
    Böylesine yğun bir parfüm için en keskin notalar buluştu!

    #taze #şaşırtıcı #keskin

     

    ÜRÜNE GİT
  • AROMATİK KOKULAR

    ADAÇAYI + TONKA FASÜLYESİ

    Gevrek adaçayı, duyulara hitap eden ve ateşli tonka fasulyesiyle bir araya gelerek cesur ve sıcak-soğuk bir esans yaratır. Odunsu ve aromatik kokulara sahip bu dinamik parfüm, bizi capcanlı vahşi bir doğanın kalbine sürükler.

    #aromatik #odunsu #cesur

    ÜRÜNE GİT
  • BAHARATLI KOKULAR

    Yasemin + Pembe biber

    Güneş doğarken taze toplanan yasemin çiçekleri, mistik baharat ile karıştırılır. Üstün modernliğe sahip olan bu nefis parfüm, bizi çiçek açmış bir bahçeye götürür.

    #çiçeksi #baharatlı #büyüleyici

    ÜRÜNE GİT
  • HARMANLANMIŞ KOKULAR

    İRİS ÇİÇEĞİ + MOCHA

    Narin (İnce ) ve pudralı süsen ( iris çiçeği ), saf ve taze kavrulmuş kahveyle canlanır. Karşı konulmaz olduğu kadar yoğun olan bu çiçeksi koku karakterini ortaya koyar.

    #çiçeksi #pudralı #yoğun

    ÜRÜNE GİT
  • ÇARPICI KOKULAR

    FRENK ÜZÜMÜ + ÇARKIFELEK MEYVESİ

    Frenk üzümü tomurcuğunun yeşil tazeliği, çarkıfelek meyvesinin sulu ve keskin gövdesiyle karışır. Bu canlı ve enerjik parfüm egzotik bir hava barındırır!

    #meyveli #enerjik #lezzetli

    ÜRÜNE GİT

SEPHORA COLLECTION
%87 ORANINDA DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLERE SAHİP PARFÜMLERDEN OLUŞAN YENİ PARFÜM SERİSİ

DO NOT DRINK* parfümleri, pancardan üretilen bitkisel kaynaklı alkol ile formüle edilmiştir. Tüm parfümlerimiz, seçkin esanslar arasından seçilen doğal ham maddeler içerir: Madagaskar vanilyası, Hint yasemini, İtalya mandalinası ve çok daha fazlası!

Peki ya geri kalanı? Size daha da yaratıcı bir koku çeşitliliği sunmak adına parfümlerimizde tasarım bileşenler kullanmayı tercih ettik. Bu tasarım bileşenler,eşsiz harmanlama tekniği ile yepyeni kokularla duyusal yolculuğa çıkmanızı sağlıyor.

Bu bileşenler, notayı elde etmek için ekstraksiyon işlemi kullanmadan, doğadan gelen kokuları yeniden üretmemize olanak sağlar. Belirli meyveler veya çiçeklerde bu durum söz konusudur. Böylece doğal kaynaklı ve tasarım ham maddeler birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar! DO NOT DRINK parfümlerinin kokularının şaşırtıcı olduğu kadar yaratıcı olmasının nedeni de budur. Bileşenlerimiz hakkında daha fazlasını öğrenin
  • İRİS ÇİÇEĞİ

    HARMANLANMIŞ KOKULAR İRİS ÇİÇEĞİ+MOCHA


    ORİJİN
    İtalya’nın Toskana bölgesinden çeşitli kaynaklar.


    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Pudralı menekşe, topraksı, yeşil


    PARFÜM İÇERİĞİ
    T HARMANLANMIŞ KOKULAR İRİS ÇİÇEĞİ+MOCHA

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Adı Yunan mitolojisinden gelen İRİS ÇİÇEĞİ, Tanrıların Olimpos ile ölümlüler diyarı arasındaki habercisidir ve bir gün gökyüzüne bir köprü atar. Bu, bizim “gökkuşağı” olarak bildiğimiz kemerdir. İRİS ÇİÇEĞİ, rengarenk yapısıyla isminin hakkını verir. Çiçeğin kökleri olan rizomlar, üç yıl boyunca kurutulup ince bir toz haline getirilir. Bunlar soğuk suda çözülür, ardından kremsi kıvamda bir öz elde etmek için damıtılır ve böylece süsen yağı olarak da adlandırılan öz elde edilir.

  • KAHVE

    ORİJİN
    Salvador

    PARFÜM İÇERİĞİ
    Tam gövdeli esans: Süsen + Moka MARKETNG: HARMANLANMIŞ KOKULAR: İRİS ÇİÇEĞİ+MOKA

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Kavruk, çikolata, gurme, odunsu, acı

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Kökeni Etiyopya’ya dayanan kahve ağacı, kullanımı Orta Çağ'dan itibaren Avrupa ve Güney Amerika’da yaygın hale gelmiş bir çalı türüdür. Dünyada en çok tüketilen içeceklerden biri olan kahve, canlandırıcı özellikleriyle tanınır. Kahvenin kendisi, kahve ağacı meyvesinin tohumlarından, uçucu çözücülerle ekstraksiyon yöntemiyle elde edilir. Daha sonra kurutulur ve kavrulur.

  • MANDALİNA

    ORİJİN
    İtalya

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Taze, tatlı, şekerli meyvemsi, keskin

    HARMANLANMIŞ KOKULAR: İRİS ÇİÇEĞİ+MOKA

    FERAHLATAN KOKULAR: MANDALİNA + MATCHA

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Mandalinanın yetişmesi için her gün güneş ışığı alması ve bolca sulanması gerekir. Mandalina kabuğunun yoğun turuncu renkte olduğu Ekim ve Mart ayları arasında hasat gerçekleşir. Mandalina özü, dış kabuktan soğuk alım yöntemiyle, yani meyvenin kabuğunda bulunan yağın önce kazınarak ardından da buharda damıtma işlemiyle alınması ile elde edilir.

  • PAÇULİ

    ORİJİN
    Endonezya

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Odunsu, topraksı, derimsi, dumanlı, amber esanslı

    HARMANLANMIŞ KOKULAR: İRİS ÇİÇEĞİ+MOKA

    BAHARATLI KOKULAR: YASEMİN + PEMBE BİBER

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Antik çağlardan bu yana bilinen ve ekstrakte edilen paçuli esansiyel yağı, geleneksel Çin tıbbında geniş kapsamlı kullanıma sahiptir. Yaprakların hasadı sıcak mevsimde (Haziran-Temmuz) ve yağmurlu mevsimde (Aralık-Ocak) gerçekleşir. Yapraklar daha sonra kurutulur ve esansiyel yağ, damıtma yöntemiyle çıkartılır.

  • YASEMİN

    ORİJİN
    Hindistan, Maisur ve Dindigul


    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Yeşil, pudralı

    BAHARATLI KOKULAR: YASEMİN + PEMBE BİBER

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Arap yasemini, Asya’da saflığın, sonsuz aşkın ve asaletin bir sembolüdür. Aynı zamanda feminenliğin ve baştan çıkarmanın da sembolüdür. Çiçekler, güneş doğarken, açıldıkları anda toplanır. Tüm koku niteliklerini korumak amacıyla yerinde, hızlıca, uçucu çözücülerle ekstraksiyona tabi tutulur.

  • PEMBE BİBER

    ORİJİN
    Réunion, Brezilya, Güney Afrika


    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Baharatlı, biberli, taze, sert, anasonlu, meyvemsi

    BAHARATLI KOKULAR: YASEMİN + PEMBE BİBER

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    “Yalancı biber” olarak bilinen pembe biber, Amerikan yerlileri tarafından iyileştirici özellikleri nedeniyle eskilerden beri kullanılmaktadır. Yağın, günümüz modern tıbbında da hala kullanım alanları mevcuttur. Bitki, Şubat ayından Nisan ayına kadar çiçek açar. Toplama, iki farklı dönemde gerçekleştirilir: Aralık ayından Ocak ayına ve Nisan ayından Haziran ayına. Olgun meyveler toplanır ve kurutulur. Bunlar daha sonra, saf bir öz elde etmek için süperkritik CO2 ile ekstraksiyona tabi tutulur. Bu, sera gazı veya kirletici madde üretmemesi sayesinde çevre dostu olmanın yanı sıra, malzemenin koku niteliklerini en iyi şekilde korumaya olanak sağlayan yenilikçi bir tekniktir.

  • SEDİR

    ORİJİN
    Amerika Birleşik Devletleri

    NOTA ÖZELLİKLERİ
    Odunsu, balzamik, tatlı

    BAHARATLI KOKULAR: YASEMİN + PEMBE BİBER

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Direnişin ve azmin sembolü olan sedir, kutsal bir ağaç olma itibarını her zaman korumuştur. Sedir talaşları, ağaç endüstrisinde elde edilen atıklardan geri kazanılır ve ardından, esansiyel yağı geri kazanmak için damıtılır.

  • FRENK ÜZÜMÜ TOMURCUĞU

    ORİJİN
    Fransa, Burgonya Bölgesi

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Meyvemsi, yeşil, keskin

    ÇARPICI KOKULAR: FRENK ÜZÜMÜ + ÇARKIFELEK MEYVESİ

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    16. Yüzyılda ağırlıklı olarak Burgonya’da başlayan frenk üzümü yetiştiriciliği, Abbé Bailly de Montaran tarafından yazılan bir çalışmanın yayınlanmasıyla, 1712 senesinden sonra iyice gelişti. “Frenk üzümünün takdire şayan özellikleri” adlı bu çalışma, bitkinin pek çok tıbbi özelliğini ortaya koyan ilk eser olmuştur. Hasat, ilk don olaylarının görülmesinden itibaren kış mevsiminde gerçekleşir. Tomurcuklar, hasat yerinde uçucu çözücülerle ekstraksiyon yöntemiyle katı maddeye dönüştürülür, ardından Grasse laboratuvarlarında alkol ile işlenerek nihai haline getirilir.

  • ÇARKIFELEK MEYVESİ

    ÇARPICI KOKULAR: FRENK ÜZÜMÜ + ÇARKIFELEK MEYVESİ

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Meyvemsi, çekici, tropik, keskin, kükürtsü

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Grenadilla, özellikle maruçya veya çarkıfelek meyvesi olarak adlandırılan ve meyveleri için yetiştirilen, Güney Amerika’ya özgü sarmaşık türü bir bitkidir. Bu bitkinin meyvesi, keskin tadı ve renkli özü sayesinde dünyanın her yerindeki sofraların yıldızıdır!

  • LİMON

    ORİJİN
    İtalya

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Taze, şaşırtıcı, keskin

    ÇARPICI KOKULAR: FRENK ÜZÜMÜ + ÇARKIFELEK MEYVESİ

    FERAHLATAN KOKULAR : MANDALİNA + MATCHA

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Limon ağacının çalıları Uzak Doğu’ya özgüdür. Haçlı Seferleri sırasında Akdeniz bölgesine girmiştir. Asya’da limon, yüzyıllar boyunca farklı zehirlere karşı panzehir olarak kullanılmıştır. Hasat, limonların oldukça yoğun olduğu, renklerinin olgunluklarına işaret eden parlak bir sarıya döndüğü Aralık ayından Nisan sonuna kadar olan dönemde gerçekleşir. Limon özü, kabuğun dış kabuğunun soğuk alım yöntemine tabi tutulmasıyla elde edilir.

  • VANİLYA

    ORİJİN
    Madagaskar, Ambanya

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Tatlı, balzamik, baharatlı, odunsu, dumanlı, baştan çıkarıcı, duyulara hitap eden

    ŞEKERLİ & TUZ ESANSLI KOKULAR : VANİLYA + TUZ ÇİÇEĞİ

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Tozlaşma büyük ölçüde insan eliyle gerçekleştirilir. İnsan olmadan vanilya yetiştiriciliği de olmaz... Yeşil detaylara sahip beyaz çiçekler, 8 ila 9 ay içinde olgunlaşan meyveler verir. Tohum zarfı henüz tam olarak olgunlaşmamışken hasat edildiğinden, 34 aylık bir olgunlaşma sürecinden geçmesi gerekir. Güneşte kurutulan bitkinin kokusu uçucu çözücülerle elde edilir, ardından alkol içinde saflaştırılır.

  • TUZ ÇİÇEĞİ

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Ozonlu, kristalize, mineral, iyotlu

    ŞEKERLİ & TUZ ESANSLI KOKULAR : VANİLYA + TUZ ÇİÇEĞİ

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Tuz çiçeği, tuz bataklıklarının yüzeyinde oluşan ve yüzeye çıkan, beyaz kristallerden oluşan ince bir tabakadır. Tuz çiçeği, Fransa’da yaz dönemi boyunca her akşam günlük olarak, havzaların yüzeyinden elle toplanır. Ardından süzülür ve kurutulur. Nadir bulunması ve incelikle işlenmesi, tuz çiçeğini ince tuzdan daha mineral dokulu ve yumuşak tonlara sahip lüks bir ürün haline getirir.

  • FESLEĞEN

    ORİJİN
    Vietnam’dan çeşitli kaynaklar

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Yeşil, aromatik

    KOKULAR : MANDALİNA+MATCHA

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Fesleğen, esas olarak en az 4000 yıl önce Güney Asya’dan ithal edildiği Mısır’daki Nil Vadisi’nde yetişir. Bu bileşen, Asya kültürünün ve Akdeniz gastronomisinin derinlerine işlemiştir. Latince adı olan Ocimum basilicum, Yunanca “Kralların Bitkisi” anlamına gelen Basilikos sözcüğünden gelir. Fesleğen özü, yaprakların ve sapların hidrodamıtmaya tabi tutulmasıyla elde edilir.

  • KARABİBER

    ORİJİN
    Madagaskar

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Baharatlı, sert, kuru, yoğun

    PARFÜM İÇERİĞİ: Adaçayı + Tonka Fasülyesi

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Biber, Antik Çağ’dan bu yana sıklıkla kullanılan ve popüler olan bir baharattır. Biber, 17. yüzyıla kadar vergi ve kira ödemelerinde kullanılmıştır. Biber özü, olgunlaşmış meyvenin su buharıyla damıtılmasıyla elde edilir.

  • KAKULE

    ORİJİN
    Hindistan

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Sıcak, odunsu, kuru, baharatlı

    PARFÜM İÇERİĞİ: Adaçayı + Tonka Fasülyesi

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Kakule, dünyanın en eski baharatlarından biridir. Hindistan’ın güneyine özgüdür ve o bölgede yabani olarak yetişir. Kendileri aromatik olan koyu kahverengi tohumları bulunan üç bölmeli gri, yeşil bir kapsül şeklinde bulunan kurutulmuş meyve, baharat olarak kullanılır. Kakulenin tadı çok yoğundur ancak baharatlı, reçineli, yoğun derecede aromatik bir kokuya sahip değildir. Kakule, safrandan sonra, dünyanın en pahalı ikinci baharatıdır. Kakule özü, tohumların hidro damıtmaya tabi tutulmasıyla elde edilir.

  • ADAÇAYI

    ORİJİN
    Fransa


    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Aromatik, yeşil, tatlı


    PARFÜM İÇERİĞİ:
    Adaçayı + Tonka Fasülyesi

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Adaçayı, ılıman iklime sahip tüm bölgelerde bulunan bir bitkidir. Tadı güçlü, biraz acı ve kafurlu. Mutfak tariflerinde aromatik bir bitki olarak kullanılan adaçayının sağlık açısından da birçok faydası bulunur. Adaçayının özünü elde etmek için sapların ve çiçeklerin buharla damıtılması gerekir.

  • TONKA FASULYESİ

    ORİJİN
    Brezilya

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Sıcak, gurme, badem, güçlü

    PARFÜM İÇERİĞİ:
    Adaçayı + Tonka Fasülyesi

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Fasulyenin buruşmuş siyah hali (meyveler) çok şekerli ve aromatik bir kokuya sahiptir. Meyveler tek bir tohum içerir. Tonka Fasulyesi, çözücülerle ekstraksiyon işlemine tabi tutulup ardından etil alkolle saflaştırılarak nihai haline getirilir.

  • ÇAM

    ORİJİN
    Kanada

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Aromatik, sıcak, odunsu


    PARFÜM İÇERİĞİ:
    Adaçayı + Tonka Fasülyesi

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Sarıçam; ikili, mavi-yeşil iğne yaprakları ve yetişkin ağaçlarının üst gövdesinde bulunan turuncu renk kabuğuyla tanınır. İkili yaprakları, oldukça kalın ve orta boyda, mavimsi yeşil renkli iğnelerdir. Esans, dalların ve iğnelerin buharla damıtılmasıyla elde edilir.

  • MATCHA

    BU PARFÜM NOTASININ ÖZELLİKLERİ
    Aromatik, acı, taze, yeşil

     

    PARFÜM İÇERİĞİ:
    FERAHLATAN KOKULAR: MANDALİNA + MATCHA

    TOPLAMA VE İŞLEME: PARFÜMLERİMİZİN ORİJİNİ

    Matchanın kökeni, Çin’in 7. yüzyıldan 10. yüzyıla uzanan Tang Hanedanlığı’na dayanır. Matcha, çay yapraklarından elde edilen tozdur Matcha akoru parfümcünün kreasyonudur.

SEPHORA COLLECTION PARFÜMLERİMİZİN ŞİŞELERİNDE NELER VAR?


SEPHORA COLLECTION PARFÜMLERİMİZİN ŞİŞELERİNDE NELER VAR?


Parfümlerimizde gerekli içerikler dışında herhangi bir katkı maddesi kullanmamayı seçtik. - Pancardan üretilen bitkisel kaynaklı alkol - Parfüm konsantresi - Su Parfümleri oksidasyona karşı koruyan bir sistem (1) ….Ve işte hepsi bu kadar! Gereksiz hiçbir ek malzeme yok! Parfümlerimizin formüller içinde listelenen diğer tüm bileşenleri (linalol, geraniol gibi) parfümde kullanılan maddelerde doğal olarak bulunan alerjenlerdir. Parfüm şişelerimiz tamamen geri dönüştürülebilirdir (2). (1) E vitamini olarak da adlandırılan tokoferol, oksidasyona karşı koruma sağlamak için parfüm konsantresine eklenen bir antioksidandır.

SEPHORA COLLECTION PARFÜMLERİMİZİN ŞİŞELERİNDE NELER VAR?


SEPHORA COLLECTION PARFÜMLERİMİZİN ŞİŞELERİNDE NELER VAR?


Parfümlerimizde gerekli içerikler dışında herhangi bir katkı maddesi kullanmamayı seçtik. - Pancardan üretilen bitkisel kaynaklı alkol - Parfüm konsantresi - Su Parfümleri oksidasyona karşı koruyan bir sistem (1) ….Ve işte hepsi bu kadar! Gereksiz hiçbir ek malzeme yok! Parfümlerimizin formüller içinde listelenen diğer tüm bileşenleri (linalol, geraniol gibi) parfümde kullanılan maddelerde doğal olarak bulunan alerjenlerdir. Parfüm şişelerimiz tamamen geri dönüştürülebilirdir (2). (1) E vitamini olarak da adlandırılan tokoferol, oksidasyona karşı koruma sağlamak için parfüm konsantresine eklenen bir antioksidandır.

ÜRETİLEN PARFÜMLER
FRANSA'DA

Fransa'da Üretilen Parfümler

DO NOT DRINK* ürün yelpazesine ait olan tüm parfümler, Fransa’da tasarlanmış, yaratılmış ve üretilmiştir. Ürün yelpazesinde yer alan her bir notanın ardında, Fransa’nın tanınmış parfümcülerinin imzası vardır.

Fransa'da Üretilen Parfümler

DO NOT DRINK* ürün yelpazesine ait olan tüm parfümler, Fransa’da tasarlanmış, yaratılmış ve üretilmiştir. Ürün yelpazesinde yer alan her bir notanın ardında, Fransa’nın tanınmış parfümcülerinin imzası vardır.

SEPHORA COLLECTION: PARFÜM VE SORUMLU BİR YAKLAŞIM
SORUMLU BİR YAKLAŞIMLA GELİŞTİRİLEN AMBALAJLAR

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR PAKETLEME!
Şişe ve kutu tamamen geri dönüştürülebilirdir.

DO NOT DRINK* ürün yelpazesinin ambalajları, sorumlu bir yaklaşımla geliştirilmiştir:
- Karton, sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilir
- Kutuların baskıları bitkisel mürekkeple yapılır
- Şişe ve kutu tamamen geri dönüştürülebilirdir

 

Tüm sorularınız için aşağıdaki sıkça sorulan sorular kısmımıza bakabilirsiniz.

TAMAMEN DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR PAKETLEME
TÜM PARFÜMLER %87 ORANINDA DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLERDEN OLUŞUR.

DO NOT DRINK* ürün yelpazesinin ambalajları, sorumlu bir yaklaşımla geliştirilmiştir:
- Karton, sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilir
- Kutuların baskıları bitkisel mürekkeple yapılır
- Şişe ve kutu tamamen geri dönüştürülebilirdir

 

DO NOT DRINK* ürün yelpazesine ait olan tüm parfümler, Fransa’da tasarlanmış, yaratılmış ve üretilmiştir.

Tüm sorularınız için aşağıdaki sıkça sorulan sorular kısmımıza bakabilirsiniz.
https://www.sephora.com.tr/fragrance-landing-page

SSS: TÜM SORULAR
& YANITLARI

Ürün yelpazesinin tüm parfümleri, Fransa’da tasarlanmış, yaratılmış ve üretilmiştir. Parfüm bileşikleri, Fransa’nın tanınmış parfümcüleri tarafından geliştirilmiştir.

Parfümlerimiz pancardan üretilen bitkisel kaynaklı alkol baz alınarak formüle edilmiştir ve seçkin esanslar arasından seçilen doğal ham maddeler içerir: Madagaskar vanilyası, Hint yasemini, İtalya mandalinası vb. Ayrıca size daha da yaratıcı bir koku çeşitliliği sunmak adına parfümlerimizde tasarım bileşenler kullanmayı tercih ettik. Bu tasarım bileşenler, yeni koku yollarının açılmasını bile mümkün kılmaktadır. Bu bileşenler, notayı elde etmek için ekstraksiyon işlemi kullanmadan, doğadan gelen kokuları yeniden üretmemize olanak sağlar. Belirli meyveler veya çiçeklerde bu durum söz konusudur. Böylece doğal kaynaklı ve tasarım ham maddeler birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar!

Parfümlerin büyük çoğunluğunda olduğu gibi, DO NOT DRINK* ürün yelpazesine ait parfümler de alerjenler içerir. Bu alerjenler, parfümde kullanılan maddelerde doğal olarak bulunan moleküllerdir (turunçgillerde bulunan linalol veya gül yağında bulunan geraniol gibi) ve bunlar parfüm bileşenlerinin bileşiklerine özgü maddelerdir.

Bir parfümün cilt üzerindeki dayanıklılığı ve kalıcılığı, esas olarak parfüm konsantresindeki kalıcılığına ve alkol içindeki bileşimine bağlıdır. Parfüm konsantresi ne kadar seyreltilirse gücü o kadar azalır. DO NOT DRINK* ürün yelpazesine ait tüm eau de parfum ürünleri, %12 oranında parfüm konsantresi içerir. Bu oran, DO NOT DRINK* parfümlerimizin tüm gün boyunca ciltte kalıcı olmasını sağlar.

Avrupa kozmetik düzenlemelerine uygun olarak, ürünlerimizi ve kullandığımız bileşenleri hayvanlar üzerinde test etmiyoruz. Hayvanlar üzerinde teste alternatif yöntemlerin geliştirilmesi, doğrulanması ve kabul edilmesi amacına bağlıyız.