Pore Cleaner Blackhead Buster - Siyah Nokta Önleyici Jel
-
Ürün Açıklaması
Belif peeling fırçasını kullanarak siyah noktaları ve ölü deriyi etkili bir şekilde temizlemek için Pore Cleaner serisinin yeni temizleyicisi!Bu siyah nokta önleyici peeling jeli, siyah noktaları ve ölü cildi etkili bir şekilde gidermek için belif peeling fırçasını kullanarak gözenekleri temizler. Kömür ile formüle edilmiş, siyah noktalardan kurtulmak için gözenekleri eksfoliye eder ve temizler. Aynı zamanda, yumuşak ve zengin bir köpük oluşturmaya yardımcı olan hindistancevizinden elde edilen bileşenlerin yanı sıra yabancı maddeleri emen bambu kömürü içerir.Ana faydalar:- özel belif fırçasını ve 140.000 kılını kullanan jel, ölü hücreleri ve siyah noktaları tek seferde çıkarmak için cildin her köşesini temizler.- Hindistan cevizinden elde edilen bileşenlerle yapılan nazik formül, cildi kurutmadan ve sıkılaştırmadan taze bir görünüm için zengin bir köpük oluşturur.Sonuçlar? Arınmış, arınmış ve tazelenmiş bir cilt.Dermatolojik olarak test edilmiş bu ürün, hassas bile olsa tüm cilt tipleri için uygundur.
-
Kullanım Önerileri
1. Temizledikten sonra ve kuru cilt üzerine az miktarda jel alın ve bakım yapılacak bölgelere uygulayın.
Ellerinizle uygulayın
2. 20-30 saniye masaj yapın.
3. Cildi nemlendirin, 20-30 saniye masaj yapın ve suyla durulayın.
Fırça ile uygulayın
1. Fırçayı kullanarak 1 dakika masaj yapın: Fırçaya biraz su tutun, bu, cildi nazikçe temizlemek için köpürmesine yardımcı olur.
2. Daha etkili bir temizlik için fırçanın üzerine biraz daha ürün ekleyerek tekrar masaj yapabilirsiniz.
3. Masaj yapmaya ve durulamaya devam edin.
Temizleyici haftada iki kez kullanabilirsiniz. -
İçerik
Aqua(Water), Lauric Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Microcrystalline Cellulose, Acrylates Copolymer, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract+, Thuja Occidentalis Leaf Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Arctium Lappa Root Extract, Stellaria Media (Chickweed) Extract+, Viola Tricolor Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Alchemilla Vulgaris Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract+, Nepeta Cataria Extract+, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract+, Baptisia Tinctoria Root Extract+, Charcoal Powder, Alcohol Denat., 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium EDTA, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citral, Limonene, LinaloolBELIEVE IN TRUTH
Belif; 19. yüzyılın şifalı bitki geleneğini, Kore teknolojisi ve inovasyonuyla buluşturan benzersiz bir ürün yelpazesi sunar. Ürün formüllerinin her biri, üst düzey kozmetik bilimi ve geleneksel bitki özütleme yöntemleriyle desteklenen saf bileşenler içerir.

belif
Pore Cleaner Blackhead Buster - Siyah Nokta Önleyici Jel